Scenery voor uw modelbaan

Kleed uw modelbaan aan met de scenery-artikelen van De Houtloods! Wij voeren producten in diverse schalen van alle bekende merken, zoals Anita-decor, Artitec, Auhagen, Brawa, Busch, Digikeijs, Faller, Herpa, Juweela, Kibri, Peco, Preiser, Sommerfeldt, Viessmann, Vollmer en Wiking.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op via 070-3456939 of ons contactformulier en wij bestellen het voor u!

Materialen

U vindt in onze winkel poeders en pasta’s voor het vormen van het landschap, grasmatten, poedergrassen en bomen en struiken. Verder hebben we natuurlijk een uitgebreide collectie bouwdozen van stations, huizen en fabrieken, ook naar Nederlands voorbeeld. Voor de openbare weg bieden we modelauto’s, bussen en vrachtwagens aan van onder andere Artitec, Brekina, Busch, Herpa, Rietze en Wiking, en natuurlijk ook het bekende Faller Car System, waarmee u het verkeer op uw modelbaan helemaal kunt automatiseren. Voor liefhebbers van Nederlandse auto’s en bussen hebben we regelmatig bussen van de HTM en RET en vrachtwagens van Nederlandse transportbedrijven.

Lijm, verf, gereedschap

Voor het vormgeven van uw modelbaan en het bouwen en/of weatheren van bouwdozen hebben we natuurlijk lijmen, verf, penselen en allerlei gereedschappen in onze winkel.

Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment materialen voor scratchbuilding, zoals styreen profielen en strips, houten balken, planken en platen en diverse messing en aluminium profielen en buizen.

 

de houtloods noch scenery
de houtloods noch bomen struiken
de houtloods scenery busch
de houtloods viesmann