Plastic bouwdozen en houten schepen

Op zoek naar een plastic bouwdoos van een vliegtuig of schip? Goede kans dat u deze in De Houtloods vindt.  We hebben een zeer groot assortiment plastic kits in diverse schalen van vliegtuigen, schepen, auto’s en militaria van bekende merken als Airfix, Italeri, Revell, Tamiya en Trumpeter. Maar dat is niet alles. We voeren ook diverse minder bekende merken als Academy, Bronco Models, Dragon, Fujimi, Heller, Hobby Boss, Meng, Mirage, Mini Art en RFM.

Bouwen hoeft natuurlijk niet beperkt te blijven tot plastic kits. Voor wie zelf aan de slag wil, hebben we plastic en metalen profielen en platen in diverse formaten beschikbaar.

Afwerking van bouwdozen en zelfgebouwde modellen kan prima met de lijmen, plamuur, airbrushes, verf, verdunner, oplosmiddelen en perselen van De Houtloods. We hebben het complete assortiment verf van Humbrol, Revell, Tamiya en Vallejo in overzichtelijke rekken in onze winkel uitgesteld, zodat u altijd het product naar keuze kunt vinden. En als het er niet is, bestellen we het gewoon voor u. Neem hiervoor contact op via 070-3456939 of via het contactformulier.

 

Houten schepen

Modellen van houten zeilschepen zijn razend populair. Daarom hebben we bij De Houtloods als enige in de Haagse regio bouwdozen van houten schepen in diverse schalen en prijsklassen. We voeren onder andere modellen van Amati, Artesania, Billing Boats, Corel, Constructo, Mantua Model en Occre. Maar daar stopt het niet, want we hebben natuurlijk ook los hout, beslag en diverse accessoires als kanonnen, vlaggen en zeilen.

De houten kits van UGear zijn van een geheel andere kaliber. Deze lasercut kits zijn eenvoudig samen te stellen en zitten vol met beweging. Leuk voor jonge modelbouwers of wanneer u uw eerste stappen in de houtmodelbouw wilt zetten.

de houtloods scratchbuilding evergreen
de houtloods hout modelbouw balsa
De Houtloods UGears
de houtloods ugears